TV online | TV Live

YES Tv

5/5 - (1 vote)

Welcome.
Acum vizionati YES Tv online tv.
Pot exista momente cand YES Tv online tv nu transmite, nu are semnal. Nu este vina tvonline pentru asta ci a proprietarului legal al streamului, in cazul de fata YES Tv .

Pentru Vizualizarea optima a canalului YES Tv aveti nevoie de ultima versiune a programului Windows Media Player

Sponsor by

Va rog ca atunci cand YES Tv tvonline nu are semnal sa ma anuntati si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul YES Tv tvonline sa fie din nou online pentru a va putea bucura in libertate de programele YES Tv .


Da-ne un LIKE!

Urmaresti YES Tv online gratuit.
Tvonline va pune la dispozitie YES Tv plus o larga varietate de canale tv online gratuite, stiri online, filme online, sport, desene animate online, tele shoping, life style … astfel ca dumneavoastra sa puteti viziona in fiecare zi programele tv gratuit, fara nicio retinere. Urmareste YES Tv online fara nicio obligatie, in cel mai usor mod cu putiinta.

Va doresc vizionare placuta alaturi de tvonline. Sper sa reveniti si sa spuneti si cunostintelor voastre despre tvonline si/sau canelele tv online pe care le oferim.

P.S. Daca doriti sa ma ajutati cu sfaturi, cu programe tv online noi ce nu exista inca in site, ori aveti ceva sa-mi reprosati mie sau site-ului tvonline, va rog sa o faceti. Totul este sa dialogam civilizat altfel voi fi nevoit sa sterg mesajele voastre. Pentru a putea sa va contactez va rog ca adresa de email sa fie una reala si nu fictiva.

Programe asemanatoare cu YES Tv online

Etichete: , , / 2008-04-02


4 Responses to “YES Tv”

 1. By Bogdan on mai 20, 2008 | Reply

  Nu merge YES TV 🙁

 2. By mistiq1st on sept. 21, 2009 | Reply

  frate am instalat tot media player, soap cast, quiq time player si deschis cu internet explorer si tot NU MERGE NIMIK

 3. By sebi on ian. 30, 2010 | Reply

  merge dar nu stiti voi

 4. By zoltan on ian. 21, 2014 | Reply

  b1tv merge pe browserul opera direct live http://www.b1.ro/live.php sau nasul tv http://www.nasul.tv/live este fara timp de asteptare si fara sa mai instalezi alte programe tv este suficient doar flash_player si windows media player 9

Fii social, impartaseste parerea.