TV online | TV Live

Universal Channel

Welcome to Universal Channel Romania
Universal Channel Online
Info:
1. Pentru vizualizare aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast
2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza Universal Channel online dupa instalarea pluginului SopCast.
3. daca doriti sa vizualizati Universal Channel online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin si sa urmati pasii din acea pagina.

Acum vizionati Universal Channel online tv.

Pot exista momente cand Universal Channel online tv nu transmite, nu are semnal. Nu este vina tvonline pentru asta ci a proprietarului legal al streamului, in cazul de fata sopcast Universal Channel .

Sponsor by
Da-ne un LIKE!

Urmaresti Universal Channel online gratuit.

Tvonline va pune la dispozitie Universal Channel plus o larga varietate de canale tv online gratuite. urmareste Universal Channel online fara nicio obligatie, in cel mai usor mod cu putiinta.

Va rog ca atunci cand Universal Channel online nu are semnal sa ma anuntati si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul Universal Channel tvonline sa fie din nou online pentru a va putea bucura in libertate de programele Universal Channel Romania .

Va doresc vizionare placuta alaturi de tvonline. Sper sa reveniti si sa spuneti si cunostintelor voastre despre tvonline si/sau canelele tv online pe care le oferim.

P.S. Daca doriti sa ajutati cu sfaturi, cu programe tv online noi ce nu exista inca in site, ori aveti ceva sa-mi reprosati mie sau site-ului tvonline, va rog sa o faceti. Totul este sa dialogam civilizat altfel voi fi nevoit sa sterg mesajele voastre. Pentru a putea sa va contactez va rog ca adresa de email sa fie una reala si nu fictiva.

Programe asemanatoare cu Universal Channel online

Etichete: , , , , / 2014-07-09


One Response to “Universal Channel”

  1. By HIPPIEVALI on feb. 4, 2015 | Reply

    Universal Channel e offline

Fii social, impartaseste parerea.