TV online | TV Live

Sony Music

Rate this post

Welcome.
Acum vizionati Sony Music online tv.
Pot exista momente cand Sony Music online tv nu transmite, nu are semnal. Nu este vina tvonline pentru asta ci a proprietarului legal al streamului, in cazul de fata Sony Music.

Pentru Vizualizarea optima a canalului Sony Music aveti nevoie de ultima versiune a programului Windows Media Player

Sponsor by

Va rog ca atunci cand Sony Music tvonline nu are semnal sa ma anuntati si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul Sony Music tvonline sa fie din nou online pentru a va putea bucura in libertate de programele Sony Music .Da-ne un LIKE!

Urmaresti Sony Music online gratuit.
Tvonline va pune la dispozitie Sony Music plus o larga varietate de canale tv online gratuite, stiri online, filme online, sport, desene animate online, tele shoping, life style … astfel ca dumneavoastra sa puteti viziona in fiecare zi programele tv gratuit, fara nicio retinere. Urmareste Sony Music online fara nicio obligatie, in cel mai usor mod cu putiinta.

Va doresc vizionare placuta alaturi de tvonline. Sper sa reveniti si sa spuneti si cunostintelor voastre despre tvonline si/sau canelele tv online pe care le oferim.

P.S. Daca doriti sa ma ajutati cu sfaturi, cu programe tv online noi ce nu exista inca in site, ori aveti ceva sa-mi reprosati mie sau site-ului tvonline, va rog sa o faceti. Totul este sa dialogam civilizat altfel voi fi nevoit sa sterg mesajele voastre. Pentru a putea sa va contactez va rog ca adresa de email sa fie una reala si nu fictiva.

Programe asemanatoare cu Sony Music online

Etichete: , / 2013-11-02


One Response to “Sony Music”

  1. By Catrina Ludwig on dec. 25, 2010 | Reply

    Tot ce imi parvine de la sonymusic nu pot vedea in Germania ,unde locuiesc. Se pare ca Sonymusic a restrictionat transmiterea catre Germania.Poate faceti ceva.
    Chiar si pe trilulilu …foarte,foarte multe sant restrictionate de catre Sonymusic.De ce?
    Chiar nu se poate face o intelegere cu nemtii?

Fii social, impartaseste parerea.