TV online | TV Live

Eurosport News

Rate this post

Welcome.
Acum vizionati Eurosport News online tv.
Pot exista momente cand Eurosport News online tv nu transmite, nu are semnal. Nu este vina tvonline pentru asta ci a proprietarului legal al streamului, in cazul de fata Eurosport News.

Pentru Vizualizarea optima a canalului Eurosport News aveti nevoie de ultima versiune a programului Windows Media Player

Sponsor by

Va rog ca atunci cand Eurosport News tvonline nu are semnal sa ma anuntati si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul Eurosport News tvonline sa fie din nou online pentru a va putea bucura in libertate de programele Eurosport News.Da-ne un LIKE!

Daca EuroSport NEWS nu este online incercati : EuroSport | EuroSport Live | EuroSport2

Urmaresti Eurosport News online gratuit.
Tvonline va pune la dispozitie Eurosport News plus o larga varietate de canale tv online gratuite, stiri online, filme online, sport, desene animate online, tele shoping, life style … astfel ca dumneavoastra sa puteti viziona in fiecare zi programele tv gratuit, fara nicio retinere. Urmareste Eurosport News online fara nicio obligatie, in cel mai usor mod cu putiinta.

Va doresc vizionare placuta alaturi de tvonline. Sper sa reveniti si sa spuneti si cunostintelor voastre despre tvonline si/sau canelele tv online pe care le oferim.

P.S. Daca doriti sa ma ajutati cu sfaturi, cu programe tv online noi ce nu exista inca in site, ori aveti ceva sa-mi reprosati mie sau site-ului tvonline, va rog sa o faceti. Totul este sa dialogam civilizat altfel voi fi nevoit sa sterg mesajele voastre. Pentru a putea sa va contactez va rog ca adresa de email sa fie una reala si nu fictiva.

Etichete: , , , / 2013-05-02


3 Responses to “Eurosport News”

  1. By maria_doina on aug. 28, 2009 | Reply

    Este praf aruncat in ochi de catre celelalte partide din opozitie , toata aceasta poveste cu fratele presedintelui este o mizerie aranjata de cei ce nu mai au sanse de castig la alegeri. Problema trebuia tratata cu discretie , daca ei o considere adevarata , trebuia verificata in amploare si dupa ce aveau date si nume concr4ete , atunci trebuia mediatizata si trasi cei in cauza la raspundere. Inca o dovada a PSD si PNL de fatarnicie , de incompetenta . PSD au fost direct sau indirect la conducere prin diverse coalitii in toti acesti ani si mereu au avut conflicte de interese care au dus tara de rapa . Impreuna cu PNL acestia au jucat un rol de DISTRUGERE cu buna stiinta , a tot ce insemna un pas spre mai bine . Fiind ei pionul principal , ce putem spune dupa atatia ani de implicare a lor ?. . . Cati au raspuns in fata legii pentru SUBMINAREA economiei in toata aceasta perioada ? Cind se vor opri din aceasta dovada de demagogie clara pentru toti care mai pot obs. faradelegile lor ? Facem si acum o imagie mizerabila tarii noastre prin comentariile lor fatarnice pe posturi TV. Cati dintre ei au propus infiintarea unei fundatii de ajutorare din fonduri personale (un procentaj. . . )pentru cei amarati ? Nu Domnule , ei au buzunarele pline , vor doar concedieri in masa . . . dar care dintre ei ar spune ” si noi suntem prea multi si mancam banii contribuabililor ?” Raspunsul il cunoastem . . . niciunul nu este inca satul ” ghiftuit”.
    In legatura cu Orban , acest nimic care in urma cu cativa ani a avut acel accident auto pe care cu bani l-a musamalizat , vine acum ca presedinte in acea comisie incercand sa traga la raspundere pe cei din opozitie.. . . Sa vina curat in fata noastra si apoi sa nu arunce cu piewtre tocmai pacatosul! Nu avem oare si politicieni curati ? pai nu avem . . . de aproape 20 ani fura toti si iau comisioane. Au vandut si avutia subterana dar . . .
    Este doar o parere a unui alegator dezamagit si scarbit de tot tupeul acestor PSD si PNL. Eu ai consider mizeria societatii noastre reala , din pacate .

  1. 2 Trackback(s)

  2. dec. 13, 2009: EuroSport2 online | TV online
  3. dec. 13, 2009: EuroSport Live online | TV online

Fii social, impartaseste parerea.