TV online | TV Live

Discovery Travel & Living

5/5 - (1 vote)

Welcome to Discovery Travel & Living

Info:
1. Pentru vizualizare aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast
2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza Discovery Travel & Living online dupa instalarea pluginului SopCast.
3. daca doriti sa vizualizati Discovery Travel & Living online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin si sa urmati pasii din acea pagina

Acum vizionati Discovery Travel & Living online tv.

Pot exista momente cand Discovery Travel & Living online tv nu transmite, nu are semnal. Nu este vina tvonline pentru asta ci a proprietarului legal al streamului, in cazul de fata sopcast Discovery Travel & Living .

Sponsor by

Va rog ca atunci cand Discovery Travel & Living online nu are semnal sa ma anuntati si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul Discovery Travel & Living tvonline sa fie din nou online pentru a va putea bucura in libertate de programele Discovery Travel & Living Romania .


Da-ne un LIKE!

Urmaresti Discovery Travel & Living online gratuit.

Tvonline va pune la dispozitie Discovery Travel & Living plus o larga varietate de canale tv online gratuite, stiri online, filme online, sport, desene animate online, tele shoping, life style … astfel ca dumneavoastra sa puteti viziona in fiecare zi programele tv gratuit, fara nicio retinere. Urmareste Discovery Travel & Living online fara nicio obligatie, in cel mai usor mod cu putiinta.

Va doresc vizionare placuta alaturi de tvonline. Sper sa reveniti si sa spuneti si cunostintelor voastre despre tvonline si/sau canelele tv online pe care le oferim.

P.S. Daca doriti sa ajutati cu sfaturi, cu programe tv online noi ce nu exista inca in site, ori aveti ceva sa-mi reprosati mie sau site-ului tvonline, va rog sa o faceti. Totul este sa dialogam civilizat altfel voi fi nevoit sa sterg mesajele voastre. Pentru a putea sa va contactez va rog ca adresa de email sa fie una reala si nu fictiva.

Etichete: , , , / 2011-08-28


7 Responses to “Discovery Travel & Living”

 1. By mitel on mai 19, 2012 | Reply

  am o parere foarte buna despre discovery

 2. By Adrian Petrov on feb. 16, 2013 | Reply

  Buna ziua,

  Sunt un fan al canalului tv „Discovery Travel & Living ” – dar sunt nemultumit de faptul ca emisiunile care ruleaza nu se coordoneaza cu banda de programe afisata pe ecran – in josul ecranului ..Aceasta s-a dissincronizat acum vreo doua luni .

  Desi sunt abonat al Dolce Romtelecom si am reclamat la ei de nenemarate ori, ei sunt mi-au zis ca sunt neputinciosi in acest sens.
  Rog daca se poate sa se rezolve aceasta problema.

  Cu respect si consideratie Adrian Petrov.

 3. By Mara on feb. 10, 2014 | Reply

  Buna ziua ! Am o intrebare…acest canal este intotdeauna offline? Va multumesc !

  R: Buna ziua Mara. Multumim de atentionare. S-a rezolvat problema. Discovery Travel & Living este din nou Online

 4. By Mara on feb. 11, 2014 | Reply

  Va multumesc frumos pt raspuns si pt promptitudine, apreciez. Insa, din pacate, observ ca acest program este TLC, nu Travel & Living… Multumesc !

  R: Aveti dreptate. Ne pare rau de incurcatura. Din pacate nu reusim sa gasim un stream functional.

 5. By Mara on feb. 12, 2014 | Reply

  Va multumesc frumos ! Caut acest program de ceva timp si speram din tot sufletul sa il gasesc in grila dvs de programe. Va multumesc oricum !

 6. By Ela on feb. 16, 2014 | Reply

  Imi place foarte mult canalul TLC dar nu prea merge, se intrerupe tot timpul.

  R: TLC merge ok acum cand l-am verificat. Este posibil ca aceste probleme cu intreruperea sa fie de la calculatorul dumneavoastra (vizionarea online consuma resurse si daca nu aveti destule e normal sa mearga interupt), de la viteza internetului sau de la emisia postului TLC in unele momente.

 7. By roxy on feb. 21, 2014 | Reply

  dece nu mai merge tlc? acesta este mesajul care imi apare de cateva zile: „cannot load M3U8 crossdomain access denied”

Fii social, impartaseste parerea.