TV online | TV Live

DigiSport Plus

5/5 - (1 vote)

Welcome to DigiSport Plus

Info:
1. Pentru vizualizarea online a canalului DigiSport aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast
2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza DigiSport Plus online dupa instalarea pluginului SopCast.
3. daca doriti sa vizualizati DigiSport Plus online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin si sa urmati pasii din acea pagina

Acum vizionati DigiSport Plus online tv.

Pot exista momente cand DigiSport Plus online tv nu transmite, nu are semnal. Nu este vina tvonline pentru asta ci a proprietarului legal al streamului, in cazul de fata sopcast DigiSport Plus.

Sponsor by

Va rog ca atunci cand DigiSport Plus tvonline nu are semnal sa ma anuntati si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul DigiSport Plus tvonline sa fie din nou online pentru a va putea bucura in libertate de programele DigiSport Plus .


Da-ne un LIKE!

Urmaresti DigiSport Plus online gratuit.

Tvonline va pune la dispozitie DigiSport Plus plus o larga varietate de canale tv online gratuite, stiri online, filme online, sport, desene animate online, tele shoping, life style … astfel ca dumneavoastra sa puteti viziona in fiecare zi programele tv gratuit, fara nicio retinere. Urmareste DigiSport Plus online fara nicio obligatie, in cel mai usor mod cu putiinta.

Va doresc vizionare placuta alaturi de tvonline. Sper sa reveniti si sa spuneti si cunostintelor voastre despre tvonline si/sau canelele tv online pe care le oferim.

P.S. Daca doriti sa ma ajutati cu sfaturi, cu programe tv online noi ce nu exista inca in site, ori aveti ceva sa-mi reprosati mie sau site-ului tvonline, va rog sa o faceti. Totul este sa dialogam civilizat altfel voi fi nevoit sa sterg mesajele voastre. Pentru a putea sa va contactez va rog ca adresa de email sa fie una reala si nu fictiva.

Etichete: , , , , , / 2011-04-28


One Response to “DigiSport Plus”

  1. By nyky on iul. 21, 2011 | Reply

    nu merg toate se blocheaza

Fii social, impartaseste parerea.