TV online | TV Live

AXN Spin

5/5 - (1 vote)

Urmaresti AXN Spin live online, fara nici un cost, gratuit. Nu rata emisiunile AXN Spin.
Pentru a viziona AXN Spin live online aveti nevoie de sopcast instalata. Descarca Sopcast pentru AXN Spin live online
Pot exista momente cand AXN Spin tv live online, nu transmite, nu are semnal. Nu este vina noastra ci a proprietarului legal al streamului.
Va rugam atunci cand AXN Spin nu are semnal sa ne anuntati si vom lua masuri, care tin de noi, pentru ca programul AXN Spin sa fie din nou online.
AXN SPIN live online

Deschidee AXN SPIN live online cu sopcast - Sursa 1
Deschidee AXN SPIN live online cu sopcast - Sursa 2

Wikipedia: AXN SPiN, este o televiziune ale cărei programe se adresează publicului tânăr cu vârste cuprinse între 13 și 25 ani, s-a lansat în pachetele de bază ale Romtelecom. Postul este disponibil în format standard-definition.
AXN SPiN va fi cea de-a cincea televiziune din familia AXN disponibilă în România, alături de AXN, AXN Crime, AXN Sci-Fi și Animax.
Pe de altă parte, din luna ianuarie 2012, AXN SPiN este disponibilă și pe piața din Polonia, iar România este cea de-a doua țară din Europa Centrală și de Est în care această televiziune este distribuită.
Grila de programe a AXN SPiN cuprinde seriale de ficțiune precum „Un vârcolac adolescent”, „Victorie cu orice preț”, „Renegata”, „90210”, seriale de animație, între care „Naruto” și „Dragonball Kai”, muzică, filme și evenimente speciale.


Da-ne un LIKE!

Etichete: , , , , , , / 2016-02-26

Fii social, impartaseste parerea.