TV online | TV Live

Antena International

5/5 - (1 vote)

Welcome.
Acum vizionati Antena International online tv.
Pot exista momente cand Antena International online tv nu transmite, nu are semnal. Nu este vina tvonline pentru asta ci a proprietarului legal al streamului, in cazul de fata Antena International .

Pentru Vizualizarea optima a canalului Antena International aveti nevoie de ultima versiune a programului Windows Media Player

Sponsor by

Va rog ca atunci cand Antena International tvonline nu are semnal sa ma anuntati si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul Antena International tvonline sa fie din nou online pentru a va putea bucura in libertate de programele Antena International .
Da-ne un LIKE!

Urmaresti Antena International online gratuit.
Tvonline va pune la dispozitie Antena International plus o larga varietate de canale tv online gratuite, stiri online, filme online, sport, desene animate online, tele shoping, life style … astfel ca dumneavoastra sa puteti viziona in fiecare zi programele tv gratuit, fara nicio retinere. Urmareste Antena International online fara nicio obligatie, in cel mai usor mod cu putiinta.

Va doresc vizionare placuta alaturi de tvonline. Sper sa reveniti si sa spuneti si cunostintelor voastre despre tvonline si/sau canelele tv online pe care le oferim.

P.S. Daca doriti sa ma ajutati cu sfaturi, cu programe tv online noi ce nu exista inca in site, ori aveti ceva sa-mi reprosati mie sau site-ului tvonline, va rog sa o faceti. Totul este sa dialogam civilizat altfel voi fi nevoit sa sterg mesajele voastre. Pentru a putea sa va contactez va rog ca adresa de email sa fie una reala si nu fictiva.

Etichete: , , , / 2014-04-02


10 Responses to “Antena International”

 1. By laureta on sept. 21, 2008 | Reply

  as vrea sa stiu si eu de ce merge decat 3 programe,aveti o gramada de programe care le-ati pus acolo ca sa intram ca fraierii

 2. By alina on feb. 9, 2009 | Reply

  am instalat sopcast dar nu reusesc sa vad nimic,antena international se vede din cand in cand,dar se intrerupe de foarte multe ori.nu stiu daca va ajuta cu ceva dar va pot da un exemplu:eu locuiesc in spania si am incercat de f.multe ori cu sopcast dar fara rezultate,in schimb in tara se vad toate programele perfect cu acelasi sistem…???

 3. By alina on feb. 9, 2009 | Reply

  am instalat sopcast dar nu reusesc sa vad nimic,antena international se vede din cand in cand,dar se intrerupe de foarte multe ori.nu stiu daca va ajuta cu ceva dar va pot da un exemplu:eu locuiesc in spania si am incercat de f.multe ori cu sopcast dar fara rezultate,in schimb in tara se vad toate programele perfect cu acelasi sistem…???multumesc

 4. By serj on iul. 16, 2009 | Reply

  de ce nu merge antena international?la wmp scrie connecting to media dupa aia ready da nu mere!multumesc

 5. By Mihaela on mart. 29, 2010 | Reply

  Eu locuiesc in strainatate si mi-ar place foarte mult sa prind posturi tv romanesti . Din pacate doar Antena3 , citeodata Antena2 pot viziona . Am instalat tot ce se cere dar tot nu pot receptiona .Nu inteleg de ce pot receptiona fara nici o dificultate sute de posturi tv straine si romanesti , nu ?
  Se apropie Pastele asa ca va urez
  PASTE FERICIT
  Mihaela

 6. By nicu on nov. 4, 2011 | Reply

  cum se poate receptiona postul antena international ? – frecventa si satelit

 7. By radu on apr. 14, 2013 | Reply

  tot nu merge antena international in tara adica in Romania am instalat si sopcast si windows media player ce sa mai fac.

 8. By aha on mai 9, 2013 | Reply

  tipic romanesc!!!!

 9. By ovidiu on iun. 4, 2013 | Reply

  sa ma cac pe antenele voastre ca au fost scoase de pe digi tv sa muriti cu PSd cu tot nenorocitilor

 10. By veronica on mart. 23, 2018 | Reply

  am incercat seara,dimineata si degeaba,nu merge.

Fii social, impartaseste parerea.