TV online | TV Live
  vizioneaza canalele tv preferate online

Welcome.
Acum vizionati TVR International online tv.
Pot exista momente cand TVR International online tv nu transmite, nu are semnal. Nu este vina tvonline pentru asta ci a proprietarului legal al streamului, in cazul de fata TVR International .

Pentru o vizualizare optima a programului TVR International aveti nevoie de ultima versiune a programului Macromedia Flash Player

This is our Sponsor

Va rog ca atunci cand TVR International tvonline nu are semnal sa ma anuntati si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul TVR International tvonline sa fie din nou online pentru a va putea bucura in libertate de programele TVR International .


Da-ne un LIKE!

Urmaresti TVR International online gratuit.
Tvonline va pune la dispozitie TVR International plus o larga varietate de canale tv online gratuite, stiri online, filme online, sport, desene animate online, tele shoping, life style … astfel ca dumneavoastra sa puteti viziona in fiecare zi programele tv gratuit, fara nicio retinere. Urmareste TVR International online fara nicio obligatie, in cel mai usor mod cu putiinta.

Va doresc vizionare placuta alaturi de tvonline. Sper sa reveniti si sa spuneti si cunostintelor voastre despre tvonline si/sau canelele tv online pe care le oferim.

P.S. Daca doriti sa ma ajutati cu sfaturi, cu programe tv online noi ce nu exista inca in site, ori aveti ceva sa-mi reprosati mie sau site-ului tvonline, va rog sa o faceti. Totul este sa dialogam civilizat altfel voi fi nevoit sa sterg mesajele voastre. Pentru a putea sa va contactez va rog ca adresa de email sa fie una reala si nu fictiva.

Programe asemanatoare cu TVR International online


48 Responses to “TVR International”

 1. By ANDREI on Mar 25, 2010 | Reply

  NU VAD TVR INTERNATIONAL DE CE???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 2. By [email protected] on Mar 26, 2010 | Reply

  va salut pe toti !” ” PASTE FERICIT” si ne bucuram cind se transmite in direct , face-ti rau ca transmisiunea O DATA IN VIATA nu se da in direct eu mereu sunam
  va mulòtumesc. felicitari pentru emisiune

 3. By bogdan popescu on Apr 3, 2010 | Reply

  salut !locuiesc in israel si as dori sa pot viziona posturi de tv romanesti. incerc sa pot viziona tvr international dar nu reusesc. de ce?gresesc undeva?

 4. By DarkPyro on Apr 30, 2010 | Reply

  NU MERGE TVR International – TVRi dc??!!!!!!!!!!!!!

 5. By CSATARI MONIKA on Apr 4, 2011 | Reply

  buna?de vreo saptamana nu imi merg programele romanesti online.ce se intamplma

 6. By Doru Pribeagu on Aug 4, 2011 | Reply

  Nu stiu de ce,in orasul nostru,Orastie,cei de la compania de cablu UPC,zic ca nu pot transmite canalul tvr international,pe care-l receptionez gratuit in Spania…Dupa umila mea parere,tvr international,e cel mai grozav canal tv romanesc,care are de toate;divertisment,muzica populara si usoara,cu emisiuni in direct,filme,sfaturi medicale,etc.Felicitari tvr international!

 7. By Doru Pribeagu on Sep 27, 2011 | Reply

  Felicitari TVR International,sunteti cel mai bun post de televiziune a romanilor din pribegie,iar cei carora nu le place muzica romaneasca „taraneasca”,pot in orice moment sa schimbe pe subculturalele canale tiganesti,care emit non stop,”mancatias”…infectii orientale! Oare ar mai asculta romanii[cu exceptia celor de nationalitate sau etnie tiganeasca]mizeriile orientale,numite tiganele ,daca „domnii cantareti”le-ar canta in limba lor,pe tiganeste…sau in limba de origine a melodiilor?[araba,turca,indiana]

 8. By sergiu on Apr 20, 2013 | Reply

  dece in momentul de fata tvr international nu are semnal?. Si dece nu este pusa in grila tvreului sa-l prindem si noi sau tvr international este postul parlamentarilor si noi oamenii de rind le este interzis sa vada programe cu totul diferit. Dece se face aceasta discriminala intre noi romanii vas ruga sa faceti in asa fel cu semnalul tvr int. sal receptionam si noi pe satelit va multumesc sergiu

Fii social, impartaseste parerea.