TV online | TV Live
  vizioneaza canalele tv preferate online

PrimaTv

Etichete: , , / 2009-04-25

Welcome to PrimaTV

Info:
1. Pentru vizualizare aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast
2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza PrimaTv online dupa instalarea pluginului SopCast.
3. daca doriti sa vizualizati PrimaTv online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin si sa urmati pasii din acea pagina

Acum vizionati PrimaTv online.

Pot exista momente cand PrimaTv online nu transmite, nu are semnal. Nu este vina tvonline pentru asta ci a proprietarului legal al streamului, in cazul de fata sopcast PrimaTv Live .

This is our Sponsor

Va rog ca atunci cand PrimaTv online nu are semnal sa ma anuntati si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul PrimaTv online sa fie din nou online pentru a va putea bucura in libertate de programele PrimaTv .


Da-ne un LIKE!

Urmaresti PrimaTv online gratuit.

Tvonline va pune la dispozitie PrimaTv Live plus o larga varietate de canale tv online gratuite, stiri online, filme online, sport, desene animate online, tele shoping, life style … astfel ca dumneavoastra sa puteti viziona in fiecare zi programele tv gratuit, fara nicio retinere. Urmareste PrimaTv online fara nicio obligatie, in cel mai usor mod cu putiinta.

Va doresc vizionare placuta alaturi de tvonline. Sper sa reveniti si sa spuneti si cunostintelor voastre despre tvonline si/sau canelele tv online pe care le oferim.

P.S. Daca doriti sa ma ajutati cu sfaturi, cu programe tv online noi ce nu exista inca in site, ori aveti ceva sa-mi reprosati mie sau site-ului tvonline, va rog sa o faceti. Totul este sa dialogam civilizat altfel voi fi nevoit sa sterg mesajele voastre. Pentru a putea sa va contactez va rog ca adresa de email sa fie una reala si nu fictiva.

Programe asemanatoare cu PrimaTv online


63 Responses to “PrimaTv”

  1. By spada_fora on Noi 24, 2011 | Reply

    va rog sa faceti ceva cu primatv caci nu merge

  2. By stefan on Dec 15, 2011 | Reply

    se vede exagerat de bine prima tv asa ca sunt ff multumit de acest site

  3. By petronela on Dec 16, 2012 | Reply

    spuneti-mi si mie de unde descarc sau ce fac sa vad si eu mai bine programele romanesti sunt in spania dar nu prea vedem nimic foarte multe intreruperi si un sunet rau este valabil si pentru celelante peograme pro tv antena1 si altele ajutati-ma ca nu am mai vazut de un an jumatate nimic interesant va rog

Fii social, impartaseste parerea.