TV online | TV Live
  vizioneaza canalele tv preferate online

National Tv

Etichete: , , , / 2008-04-02

Welcome to National Tv.
nationaltv-online, National Tv, Online, tv online, tv live, National tv online

Info:
1. Pentru vizualizare aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast
2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza National Tv online dupa instalarea pluginului SopCast.

Acum vizionati National Tv online tv.
Pot exista momente cand National Tv online tv nu transmite, nu are semnal. Nu este vina tvonline pentru asta ci a proprietarului legal al streamului, in cazul de fata National Tv .

This is our Sponsor

Va rog ca atunci cand National Tv tvonline nu are semnal sa ma anuntati si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul National Tv tvonline sa fie din nou online pentru a va putea bucura in libertate de programele National Tv .

Da-ne un LIKE!

Urmaresti National Tv online gratuit.
Tvonline va pune la dispozitie National Tv plus o larga varietate de canale tv online gratuite, stiri online, filme online, sport, desene animate online, tele shoping, life style … astfel ca dumneavoastra sa puteti viziona in fiecare zi programele tv gratuit, fara nicio retinere. Urmareste National Tv online fara nicio obligatie, in cel mai usor mod cu putiinta.

Va doresc vizionare placuta alaturi de tvonline. Sper sa reveniti si sa spuneti si cunostintelor voastre despre tvonline si/sau canelele tv online pe care le oferim.

P.S. Daca doriti sa ma ajutati cu sfaturi, cu programe tv online noi ce nu exista inca in site, ori aveti ceva sa-mi reprosati mie sau site-ului tvonline, va rog sa o faceti. Totul este sa dialogam civilizat altfel voi fi nevoit sa sterg mesajele voastre. Pentru a putea sa va contactez va rog ca adresa de email sa fie una reala si nu fictiva.

Programe asemanatoare cu National Tv online


363 Responses to “National Tv”

 1. By maria on Oct 28, 2013 | Reply

  de o luna nu merge national tv celelalte canale merg numai national tv nu ,care este cauza?nici pe celelalte seituri nu merge national tv am instalat tot ce trbuie dar degeaba,va rog f mult daca se poate sa rezolvati aceasta problema cat se poate de repede pentruca este un canal foarte bun si cu multe divertismente si e pacat ca sa nu l putem vedea .Va multumesc in speranta ca se va rezolva.

  R: Maria, este o problema generala. Nu gasim un stream online. Nu-l mai emite nimeni din ce pare. Insa nu vom inceta sa cautam.

 2. By ana on Noi 14, 2013 | Reply

  De DOUA luni nu merge national tv celelalte canale merg numai national tv nu ,care este cauza?nici pe celelalte seituri nu merge national tv am instalat tot ce trbuie dar degeaba,va rog f mult daca se poate sa rezolvati aceasta problema cat se poate de repede,va rog faceti ceva ca nu merge National Tv si eu is departe de tara si is foarte pasionata de filme indiene vo rog mult

 3. By gyorgy nutanuta on Noi 16, 2014 | Reply

  CUM SA POT VIZONA NATIONAL TV PE NET NU MERGE AM INSTALAT POT CE MIA CERUT DAR TOT NU MERGE EU AM INTERNET NELIMITAT VA MULTUMESC ASTEPT RASPUNS.

Fii social, impartaseste parerea.