TV online | TV Live
  vizioneaza canalele tv preferate online

Discovery World

Etichete: , , , / 2009-06-02

Welcome to Discovery World.

Info:
1. Pentru vizualizare aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast
2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza Discovery World online dupa instalarea pluginului SopCast.
3. daca doriti sa vizualizati Discovery World online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin si sa urmati pasii din acea pagina

Acum vizionati Discovery World online tv.
Pot exista momente cand Discovery World online tv nu transmite, nu are semnal. Nu este vina tvonline pentru asta ci a proprietarului legal al streamului, in cazul de fata Discovery World .

This is our Sponsor

Va rog ca atunci cand Discovery World tvonline nu are semnal sa ma anuntati si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul Discovery World tvonline sa fie din nou online pentru a va putea bucura in libertate de programele Discovery World .


Da-ne un LIKE!

Urmaresti Discovery World online gratuit.
Tvonline va pune la dispozitie Discovery World plus o larga varietate de canale tv online gratuite, stiri online, filme online, sport, desene animate online, tele shoping, life style … astfel ca dumneavoastra sa puteti viziona in fiecare zi programele tv gratuit, fara nicio retinere. Urmareste Discovery World online fara nicio obligatie, in cel mai usor mod cu putiinta.

Va doresc vizionare placuta alaturi de tvonline. Sper sa reveniti si sa spuneti si cunostintelor voastre despre tvonline si/sau canelele tv online pe care le oferim.

P.S. Daca doriti sa ma ajutati cu sfaturi, cu programe tv online noi ce nu exista inca in site, ori aveti ceva sa-mi reprosati mie sau site-ului tvonline, va rog sa o faceti. Totul este sa dialogam civilizat altfel voi fi nevoit sa sterg mesajele voastre. Pentru a putea sa va contactez va rog ca adresa de email sa fie una reala si nu fictiva.

Programe asemanatoare cu Discovery World online


22 Responses to “Discovery World”

  1. By dangerousgirl on Mar 4, 2010 | Reply

    vreau sa spun ca nu stiu ce probleme aveti voi, dar discovery world si multe altele merg destul de bine la orice ora si pt asta multumesc!

  2. By Diana on Ian 5, 2011 | Reply

    Va rog daca citeste cineva din administrarea site-ului rezolvati problema la programele Discovery :(..sunt toate offline!!
    Va rooooooooooooooooooooooooog!

Fii social, impartaseste parerea.