TV online | TV Live
  vizioneaza canalele tv preferate online

Welcome to DigiSport 1

Info:
1. Pentru vizualizarea online a canalului DigiSport 1 aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast
2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza DigiSport 1 online dupa instalarea pluginului SopCast.
3. daca doriti sa vizualizati DigiSport 1 online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin si sa urmati pasii din acea pagina

Acum vizionati DigiSport 1 online tv.

Digisport Online, Digisport, Tv Online

Pot exista momente cand DigiSport online tv nu transmite, nu are semnal. Nu este vina tvonline pentru asta ci a proprietarului legal al streamului, in cazul de fata sopcast DigiSport 1 .

This is our Sponsor

Va rog ca atunci cand DigiSport 1 tvonline nu are semnal sa ma anuntati si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul DigiSport 1 tvonline sa fie din nou online pentru a va putea bucura in libertate de programele DigiSport 1 .


Da-ne un LIKE!

Urmaresti DigiSport online gratuit.

Tvonline va pune la dispozitie DigiSport 1 plus o larga varietate de canale tv online gratuite, stiri online, filme online, sport, desene animate online, tele shoping, life style … astfel ca dumneavoastra sa puteti viziona in fiecare zi programele tv gratuit, fara nicio retinere. Urmareste DigiSport online fara nicio obligatie, in cel mai usor mod cu putiinta.

Va doresc vizionare placuta alaturi de tvonline. Sper sa reveniti si sa spuneti si cunostintelor voastre despre tvonline si/sau canelele tv online pe care le oferim.

P.S. Daca doriti sa ma ajutati cu sfaturi, cu programe tv online noi ce nu exista inca in site, ori aveti ceva sa-mi reprosati mie sau site-ului tvonline, va rog sa o faceti. Totul este sa dialogam civilizat altfel voi fi nevoit sa sterg mesajele voastre. Pentru a putea sa va contactez va rog ca adresa de email sa fie una reala si nu fictiva.


32 Responses to “DigiSport 1”

 1. By ear on Aug 24, 2013 | Reply

  se blocheaza non stop e praf

 2. By Nick on Sep 18, 2013 | Reply

  Imi pare rau , cand intra multi pe acelasi canal nu face fata , mai ales la meciurile importante . Pacat de faptul ca in rest merge ok , mai ales cand e pauza . Sfatul meu este sa mariti numarul de servere ,sau transmiteti meciurile fie si in alb negru , numai sa le vedem

 3. By cristel on Sep 18, 2013 | Reply

  In Irak zona de nord-est(Garmian) ar fi de dorit a se imbunatati vizionarea prog. Se blocheaza f des si pentru perioade lungi de timp. Thank you!

 4. By TVonline on Sep 19, 2013 | Reply

  @Nick, @cristel, intr-adevar cand este trafic mare Digisport se blocheaza. Nu tine de noi insa aceasta problema ci de cel care emite streamul Digisport.

  Rezolvarea este sa deschideti Digisport sv1 care foloseste sopcast, aplicatie mult mai stabila. Momentan Digisport este online pe sopcast.

 5. By vio on Noi 11, 2013 | Reply

  -pana in urma cu cca 1 saptamana mergea digisport 1,digisport 2 si digisport 3 foarte,foarte bine pe programe-tv-online-sopcast,acum nu mai merge deloc.
  Care este cauza? am observat ca la unele meciuri de handbal,s-au alte sporturi cateodata functioneaza dar daca este fotbal(in special Steaua)nu mai functioneaza deloc.

  R: Este o problema de streaming online momentan. Se cauta solutii.

 6. By spenchiu on Feb 16, 2014 | Reply

  nu merge si tare as vrea sa mearga

  R: Digisport SV1 este online in acest moment. Multumim de atentionare.

 7. By vlad on Mai 16, 2014 | Reply

  vai de el site ca tot timpu the chanel is offlne sau nu se incarcatoate programele imi merg numa digi face figuri merge maxim 1 data pe saptaana vaid el

 8. By iulian on Ian 28, 2015 | Reply

  un merge digi sport 1 ,,, vezi ce poti face te rog ..un saluta

 9. By iulian on Ian 28, 2015 | Reply

  ce repede ,,,,, mssssssss

 10. By iulian on Ian 28, 2015 | Reply

  scuzeeeeeee iar sa interupt

 11. By iulian on Ian 28, 2015 | Reply

  as vrea tare mult sa `pot vedea meciul barac atlerticcc,,, vezi ce poti face

 12. By Victor on Mai 16, 2015 | Reply

  Stimate sef Redactie,
  Am de facut o observatie de bun simt si anume:
  Comentatorul Bogdan Socol sa incerce sa nu mai faca referire in legatura cu ce fac sau ar trebui sa faca antrenorii sau jucatorii
  Si sa faca bine sa comenteze numai ce vede nu ce nu se vede sau mai rau sa greseasca si sa sustina fara sa-si ceara scuze
  Face greseli de exprimare ex:se antreneaza la antrenamente.
  Comentariu trebuie sa se refere strict la ce se intampla pe teren si care sa-ti dea o liniste si un confort cand privesti o partida de fotbal,nu iritare

Fii social, impartaseste parerea.