TV online | TV Live
  vizioneaza canalele tv preferate online

B1Tv Live

Etichete: , , , / 2009-12-17

Welcome to b1TV Live.
Acum vizionati b1TV live tv.
Pot exista momente cand b1TV online nu transmite, nu are semnal. Nu este vina tvonline pentru asta ci a proprietarului legal al streamului, in cazul de fata b1TV Live .

Mod vizualizare b1Tv LIVE:
1. aveti nevoie de Windows Media Player 10.
2. Pentru vizualizare aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast Asigurati-va ca dupa instalare sa dati un restart la calculator. Altfel B1Tv Live nu va putea fi vizualizat. Cand redeschideti Internet Explorer si intrati pe pagina canalului B1Tv live o sa apara o alerta sus. Dati click dreapta si click pe „Run Add-on”
3.Pentru a urmarii b1tv Live puteti folosi doar Internet Explorer.

This is our Sponsor

Va rog ca atunci cand b1TV Live nu are semnal sa ma anuntati si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul b1TV Live sa fie din nou online pentru a va putea bucura in libertate de programele b1TV .Da-ne un LIKE!

Urmaresti b1TV LIVE gratuit.
Tvonline va pune la dispozitie b1TV LIVE plus o larga varietate de canale tv online gratuite, stiri online, filme online, sport, desene animate online, tele shoping, life style … astfel ca dumneavoastra sa puteti viziona in fiecare zi programele tv gratuit, fara nicio retinere. Urmareste b1 TV LIVE fara nicio obligatie, in cel mai usor mod cu putiinta.

Va doresc vizionare placuta alaturi de tvonline. Sper sa reveniti si sa spuneti si cunostintelor voastre despre tvonline si/sau canelele tv online pe care le oferim.

Programe asemanatoare cu B1Tv Live online


29 Responses to “B1Tv Live”

 1. By camelia on Apr 26, 2012 | Reply

  nu vad b1tv se incarca servarul 100% si nu apare nici o imagine cu ce ma puteti ajuta

 2. By trifanadriana on Iun 21, 2012 | Reply

  FELICITARI PENTRU TOATE EMISIUNILE REALIZATE!
  SI, MAI ALES PENTRU CELE REALIZATE DE D-NUL TURCESCU!
  BRASOVUL ESTE CU VOI!
  BRAVO!

 3. By silviu on Noi 15, 2012 | Reply

  Astazi 15.11.2012, B1Tv a functionat dezastros, cu sonor si imagini ìntrerupte constant. Puteti remedia problema?? Va multumesc, Cu respect,silviu

 4. By marin oprea on Ian 7, 2013 | Reply

  Felicitari pentru emisiunile dvs. Tv. Va rog, cd vine dl PONTA in emisiunile dvs.sa.l intrebati de salariile de merit din MAI si din MAPN acordate ILEGAL de 4 ani consecutiv acelorasi angajati. Este normal ca salariatii cu aceeasi vechime si incadrare sa primeasca salarii diferite?
  Multumesc!

 5. By RodicaCri on Ian 22, 2013 | Reply

  Am probleme cu transmisia postuluI B1TV ON LINE .

  R: RodicaCri, B1Tv live, are semnal. Este functional.

 6. By gion on Iun 22, 2013 | Reply

  Am probleme cu transmisia postuluI B1TV

  Cu stima

 7. By luka on Aug 30, 2013 | Reply

  retardata si comunista mai este ,,distinsa,, dna dr!cum sa aperi ma in direct medicii care iau mita,distrusa dreaccu ce ce sti!

 8. By Mauro on Sep 7, 2013 | Reply

  Ce „afacere” a facut postul B1 TV cu Banciu?!Este dorit ca sa ii tina piept lui Mircea Badea?!Emisiunea TV de ieri ora 21 a aratat cine este Banciu,recomand televiziunii B1 TV sa renunte la el si poate asa se va ridica nivelul acestei televiziuni,nu va mai compromiteti cu idioti ca asta

 9. By matei on Ian 19, 2014 | Reply

  ascultam acum stirile si am auzit propunerea ministrului Cimpeanu privind acordarea alocatiilor ptr copiii.eu propun ca daca tot facem discriminare pina si aici atunci sa acordam alocatiile numai copiilor de pnl-isti sau psd-isti

Fii social, impartaseste parerea.