TV online | TV Live
  vizioneaza canalele tv preferate online

b1 TV

Etichete: , , , / 2008-04-02

Welcome to b1 TV.
b1tv-online, b1tv, online, tv online

Acum vizionati b1 TV online tv.
Pot exista momente cand b1 TV online tv nu transmite, nu are semnal. Nu este vina tvonline pentru asta ci a proprietarului legal al streamului, in cazul de fata b1 TV .

Va rog ca atunci cand b1 TV tvonline nu are semnal sa ma anuntati si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul b1 TV tvonline sa fie din nou online pentru a va putea bucura in libertate de programele b1 TV .

This is our Sponsor

Mod vizualizare b1 Tv LIVE:
– deschideti pagina cu Internet Explorer
– descarcati aplicatia (playerul) VLCDa-ne un LIKE!

Daca B1 Tv nu este online incercati : B1Tv LIVE

Urmaresti b1 TV online gratuit.
Tvonline va pune la dispozitie b1 TV plus o larga varietate de canale tv online gratuite, stiri online, filme online, sport, desene animate online, tele shoping, life style … astfel ca dumneavoastra sa puteti viziona in fiecare zi programele tv gratuit, fara nicio retinere. Urmareste b1 TV online fara nicio obligatie, in cel mai usor mod cu putiinta.

Va doresc vizionare placuta alaturi de tvonline. Sper sa reveniti si sa spuneti si cunostintelor voastre despre tvonline si/sau canelele tv online pe care le oferim.

P.S. Daca doriti sa ma ajutati cu sfaturi, cu programe tv online noi ce nu exista inca in site, ori aveti ceva sa-mi reprosati mie sau site-ului tvonline, va rog sa o faceti. Totul este sa dialogam civilizat altfel voi fi nevoit sa sterg mesajele voastre. Pentru a putea sa va contactez va rog ca adresa de email sa fie una reala si nu fictiva.

Programe asemanatoare cu b1 TV online


221 Responses to “b1 TV”

  1. By muicu petre on Iul 30, 2013 | Reply

    va scriu din loc.zam judetul hunedoara .Va rog sa ne ajutati intro situatie destul de grava de cateva zile pe canicula asta ni sa taiat apa a fost si 40 grade la umbra si noi nu am avut un strop de apa .Comuna este racordata la spitalul din comuna inca de pe vremea lui ceausescu.Ca am intrebat cand da drumul la apa ni sa raspuns cand vor ei .In comuna sant multi oameni batrani si copii mici.conducerea spitalului de cate ori se supare pe cineva sau dorm rau ne inchide apa pe diferite motive inventate.eu nu pot sa cred ca intro tara europeana in anul 20013 o comuna intreaga putem sa fim pedepsiti de conducerea unui spita l pe 40 de grade sa suferim de sete. plus si scoala generala gradinita pensiunile din localitate fabrica de paine primaria toare sant racordate la apa si sufera pe bata acestor decizi .va rog sa ma ajutati. va multumesc

Fii social, impartaseste parerea.